Eurobasket

Σιγάλας στον ΣΠΟΡ FM: «Ο Θάνασης έχει δίκιο. Να μην πέφτουν όλοι να τον φάνε» (audio)

Ξεκάθαρη θέση υπέρ του Θανάση Αντετοκούνμπο πήρε ο Γιώργος Σιγάλας μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Ασπίδα προστασίας για τον Θανάση Αντετοκούνμπο, ύψωσε μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM ο Γιώργος Σιγάλας, που στάθηκε στην ένταση της στιγμής, δικαιολογώντας το σχόλιο του Έλληνα διεθνή μετά το ματς με την Φινλανδία.

Ο βετεράνος καλαθοσφαιριστής μάλιστα, δήλωσε ότι η εικόνα του Θανάση τον συγκινεί, αφού το παλεύει και προσπαθεί για το καλό της ομάδας.

Ακούστε όλη τη συνέντευξη του Γιώργου Σιγάλα στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και στους Βασίλη Βέργη και Βάιο Τσούτσικα:



Διαβάστε τι δήλωσε ο Γιώργος Σιγάλας στον ΣΠΟΡ FM 94,6:

«Δεν έχει να κάνει με την έννοια της ομάδας, έχει να κάνει με την ένταση της στιγμής, την προσπάθεια πώς νιώθει ο καθένας ξεχωριστά. Ο Θανάσης εμένα με έχει συγκινήσει, επειδή είναι ένα παιδί που δεν είναι ΤΟ ταλέντο, όμως δίνει τον καλύτερό του εαυτό μέσα στο γήπεδο, είναι τρομερά χρήσιμος παίκτης στο χέρι του είναι να γίνει ένας πολύ καλός παίκτης. Δεν είναι εκεί το θέμα. Απλά δεν πρέπει να τον παρεξηγεί κανένας. Ακόμα και οι συμπαίκτες του, γιατί έτσι είναι η Εθνική και θα έπρεπε να είναι. Δεν κατηγορεί κάποιον. Όταν το νιώθεις έτσι πρέπει να το πεις. Όταν λέμε πως παίζουμε με την ψυχή μας για τη φανέλα μας, είναι ένα επιπλέον βάρος για έναν επαγγελματία αθλητή και όταν βλέπεις ότι κάποιοι συμπαίκτες σου ή παράγοντες δεν λειτουργούν ανάλογα πιθανόν να απογοητεύεσαι. Θέλω να προλάβω καταστάσεις, δεν πρέπει να τον κατηγορήσουμε, γιατί πρέπει να συμβαίνει και πρέπει να δικαιολογούμε την ένταση της στιγμής και το μικρό της ηλικίας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x